Monday, March 18, 2013

Hr Questions

1 HR parlance, who are Whistle-Blowers?

dress : Individuals who report unethical practices by their employers to outsiders.

2. Expand MPS, a scale used to nib the over whole potential of workers intrinsic motivation and used in the Job Diagnostic Survey developed by Richard Hackman and Greg Oldham?

make : Motivating Potential Score

3. How do we better know the involution agencies and executive recruiters who locate suitable candidates?

adjudicate : Head hunters

4. Whats the marge used to describe an employee who is not tied to one rural orbital cavity or company but moves around?

cause : supple worker

5. Name the Process of Certifying the competence of a person, an employee, in an area of capability?

Answer : Accredition

6. What are Blind Ads in HR parlance?

Answer : Recruitment advertisements that do not start out the name or identity of the employer.

7. Boulwarism is a popular dialogue strategy. Who developed this concept?

Answer : General Electric Company

8. We all familiar with Buyback of shares. But while managing people what is Buyback?

Answer : Buying back of a personnel, who attempts to resign, with an offer of increase in salary or wages and/or other benefits.

9. Who proposed the Equity Theory in the year 1960?

Answer : J Stacy Adams

10.

Order your essay at Orderessay and get a 100% original and high-quality custom paper within the required time frame.

What are Cafetaria Benefit Programs?

Answer : Flexible benefits that allow employees to select the frings benefits and services that satisfy their needs.

11. ASA example was developed by Ben Schneider, a researcher from University of Maryland, and used in selection of personalities. What does ASA stand for?

Answer : Attraction - Selection - Attrition

12. What is cognise as the relationship between what a worker arse arounds from the business concern and what he contributes to the job according to the Equity Theory?

Answer : Outcome/Input Ratio

13. In Clayton Alderfers ERG Theory, R stands for Relatedness and G for step-up then what does E mean?

Answer : Existence

14....If you want to get a full essay, order it on our website: Orderessay



If you want to get a full essay, wisit our page: write my essay .

No comments:

Post a Comment